A műhelyünk 2014 június 4.-én indult el, ekkor kezdtük el az egyedi gitárok készítését.

Mikor műhelyünket indítottuk, szerettünk volna egy küldetést megfogalmazni, hogy ne csak “egy műhely” legyünk a sok közül, akik hangszereket készítenek, javítanak. Nem is kellett sokáig töprengjünk, összállt a mondat:

Megadni a zenésztársadalom számára a minőségi, kézzel készített gitárokat és látni, hogy egy jól beállított gitárral, milyen örömet lehet adni mind a közönségnek, mind a hangszer használójának!

Célunk egy zenészközpontú műhely kialakítása, ahova érdemes eljönni, akár egyedi gitárt szeretne valaki, vagy a meglévő hangszerét szeretné beállíttatni, jobbá tenni.

Műhelyünkben nagyon sok szerszámot használunk a javítás és készítés során. Az egyik legkomolyabb gép egy CNC, ami hozzájárul a hangszerek precíz elkészítéséhez.  

Természetesen a gépi munka melett nagy hangsúlyt kap a hangszerek finom kézi megmunkálása is. A finom igazításokkal, csiszolásokkal adjuk meg a hangszer végső formáját. Mondhatjuk úgy is, hogy ilyenkor adja meg a készítő a hangszer “lelkét”

Ezért minden gitárunk egyedi, még ha azok formára és a felhasznált anyagokban azonosak is.

Bízunk benne, hogy e sorok olvasása után sikerült felkelteni érdeklődésedet és  ellátogatsz hozzánk, akár csak tervezed álmaid hangszerét, akár csak meglévő hangszeredet szeretnéd beállítattni.

Amennyiben érdekel műhelyünk élete és szeretnél elsőkézből információt kapni, akkor kérlek ne habozz, íratkozz fel itt jobb oldalt weboldalunk hírlevelére!